• Wie is Gaits?

  Gaits is het geesteskind van Yves Gijbels. Deze IT'er van opleiding heeft altijd een passie gehad voor industriële processen. Na een jarenlange ervaring bij diverse grote spelers in de industriële automatisatie, was de tijd rijp voor een eigen onderneming. Bij Gaits doet Yves Gijbels beroep op een team van medewerkers en partners die dezelfde beroepsernst, passie en kwaliteitsvereisten aan de dag leggen. Het complementaire van dit team maakt dat Gaits de meest diverse projecten aankan.


 • Waarom Gaits?

  Kiezen voor Gaits is niet zo moeilijk. Daar zijn diverse redenen voor.

  1. Vooreerst kan het bedrijf een uitgebreide ervaring voorleggen in diverse sectoren en bedrijfstakken: food, pharma, automotive, (petro)-chemie... Gaits is vertrouwd met de specifieke vereisten.
  2. Gaits werkt volgens alle strikte normeringen en kwaliteitsvereisten. Daarom hebben we ook alle nodige certificaten in huis, waaronder VCA. Naast de meest courante EPLAN-certificaten beschikken wij ook over de erkenning ‘EPLAN Certified Engineer'.
  3. Snelheid en flexibiliteit zijn onze troeven om uw project voorrang te geven en deadlines te kunnen respecteren. Waar nodig steken we graag een tandje bij.
  4. Gaits beschikt over een sterk netwerk van partners die dezelfde klantenzorg en drang naar perfectie nastreven. Een geölied team dat zonder tijdverlies waarmaakt wat wordt beloofd.
  5. Wij houden van uitdagingen. Daarbij gaan we complexe vraagstukken niet uit de weg. Op het punt waar collega's afhaken, steken wij de koppen bij elkaar. Moeilijk gaat ook, dat is ons motto.
  6. Afspraak is afspraak. We beschouwen onze klanten als gelijkwaardige partners. Punctueel en correct zijn vormt de basis voor het vertrouwen op lange termijn.